Behandling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger indsamles når du registreres i vores regnskab/kundekartotek eller benytter vores kontaktformular.

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne betjene dig bedst muligt fra vores regnskabs- og planlægningsprogram. Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.


Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

 

Vi kan ikke garantere hundrede procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 25 11 21, hvis du har spørgsmål, vil have opdateret eller slettet dine data.